09-09-29

Idag har vi vait på Babysång i Norrtälje.. myyys! Meya älskar dessa stunder då vi är där! Lina och hennes Milo var med idag också.. kul!

 

Sen har jag varit och jobbat. Råkade ut för ett jätte läskig kille, han kommer in i butiken och ska skicka blommor men vill bara bet. 20:- redan första intrycket av honom gjorde att jag blev skit skraj! Han verkade riktigt full men luktade ju inte sprit, måste ha gått på ngt.. !! iallafall han stod inne hos mig länge, för länge kändes det som.. Sen kommer en annan kille in genom dörren, dom titade lixom på varandra och då trodde jag för ett ögonblick att jag skulle dö, låter sjukt när man skriver det såhär men jag var tokrädd, det bara svartnade för ögonen och trodde jag skulle svimma... usch!Iallafall när den andra killen kommer in i butiken, sliter killen som ska skicka blommor tag i en sax som ligger på bänken och höjer handen och frågar om denna kille är min pojkvänn, what?! nää sa jag och han sänker handen! USCH!! går inte och skriva.. men jag var skit rädd och uppstressad resten av dagen...!

Nu är jag äntligen hemma igen, kollar lite på idol, samtidigt som jag skriver.. Clara, vilken röst.. me like!


Imorgon ska vi träffa vår "nya" mammagrupp på Väddö.. Så om vädret tillåter så promenerar vi upp och hem.. sen ska vi bara vara hemma och mysa tillsammans, jag och skruttan!  tills vi sen ska möta upp pappa J och kika huset.

Godnatt  

 


09-09-27

Meyas båda tänder nere fram är ju påväg upp, shit att de kan gå så fort..

Nu ligger hon och sover.. vi har busat på hennes rum HELA dan..

Hon gillar sitt "nya" RUM

   

Och såklart namnet på dörren



När sessan vaknar ska vi upp och handla.. Känns som ALLT är slut, de enda vi har är korv =)


Dancing Baby

Snodde denna från Lina´s blogg..
hahaha var bara tvungen!


fortfarande 09-09-25

LÖNING..

Shoppade moccasiner till sessan idag så hon kan gå lite inne...

 
Och ett underlägg till bordet..


´

Sen fick vi även kläderna från NameIt idag..
   

Vad tycker ni?
allt detta för inte ens 600:-


Nu ligger vår sessa och sover, jag är så stolt att hon somnar och sover så bra nu om nätterna, känner mig som en helt ny mamma =)

Vi var ju in till norrtälje idag och träffade vår mamma grupp igen, idag hade vi det riktigt bra.. =) (bara vår grupp) =)

Pratade mat men kom in på mycke annat också..

fick tips av Therese om att koka plommon och sen ha i vanilj stång, de ska tydligen sätta fart på magen så de ska vi testa..=)Sen fick jag även "Lära" mig att man kan börja ge lite mjölk om man vill men max ½ dl / gång. Och sen ska man börja introducera gluten medans man ammar för "Bästa resultat" och man kan krydda maten med sunt förnuft, alltså inte för mycke salt, hon rekomendera ett salt som innehåller mer örtkryddor som tydligen är bättre. Och så sa hon att man kan ge stekt mat men undvika stekytan. Fick tips på köttfärssås på nytt vis me. =)

Therese sa även ett bra tips om en bok med massa recept, mosboken tror jag den hette, så den måste jag kolla efter..

Nej nu ska vi ha Freeeedagsmyyys!!

TACK FÖR PIZZAN IDAG VÄRLDENS BÄSTA MORFAR!
ha det underbart nu nere i Turkiet! Njut för oss här hemma vettja! =)

Godnatt

 

 


09-09-25

Nu har jag varit upptagen igen..

I Tisdags var vi in till Norrtälje på babysång, sen jobbade jag på kvällen, onsdag hmm jo då var jag upp till läkaren, kollade nacke och rygg efter olyckan och han tyckte vänstersida såg konstig ut, så ska skicks in på röntgen.. Medans jag var där uppe så var Meya hemma med sin morbror..
   
Överlycklig av att få vara nära och klappa, en hund som stannar kvar och inte försvinner så fort hon kommer i närheten... =)
Ozzy och Sudden (Mormor och morfars) hundar är livrädda redan nu för Meyabuuus, vad händer när hon kryper runt tro? =)

Sen bar det av till Norrtälje för mig och Meya gumman, hade träff med vår mammagrupp, och skulle prata om samspel i vardagslivet! VÄRDELÖST! Pratar och förklarar så självklara saker som att man ska visa sitt barn kärlek mm. och på vilka sätt man kan/ska göra det!Shiit var såååå less när jag satt där!




  Skit glá..





Igår var vi hem till Lina och Milo och hälsade på.. kul o se dom tillsammans.. =)
Vi ska försöka ta oss in och shoppa tillsammans något nästa vecka!
Efter vi varit där och fikat och lekt så åkte jag och jobbade och Meya åkte med pappa J hem.
Han och Meya åkte hem och gjorde chilicorncarne.. Som vi bjöd ensamma Morfar på också! =)

MEYAS TAND KOM UPP IGÅR...
Har sett en liten spricka men igår såg man de vassa på tanden om man kan förklara de så, plus att min mamma sagt att man kan ´slå försiktigt med en sked på tandköttet och låter de då så är de en tand. Och NU LÅTER DET! =) hihi..

Nu ligger Meya och sover sin förmiddagslur. När hon vaknar ska vi till Rimbo och köra några blomsterbud, sen bär de av till Norrtälje för ännu en dag tillsammans med vår mammagrupp, idag ska vi pratas om mat, passande?NOOT! känns som att de hade man velat veta för några månader sen, känns som vi ligger lite före?!  Aja men kul och se barnen och mammorna iallafall =)

Sen skulle Meyas morfar bjuda på Pizza till middag, han är så ensam stackarn, saknar ju MORMOR ju! =) men imorgon åker han ner till henne i Turkiet.. Nej säkert är de för att han vill träffa guldklimpen! Men det tackar vi för så mycket.. Gott med pizza ju..
Testa pizzorna från Svanberga, såååå goda! Känns som jag blivit stamkund där, INTE BRA!

Nu ska jag måla naglarna!

 


haha..


Bilder från helgen..

 På flyget påväg upp

 

 


Här sitter hon i pappa Js gamla matstol tillsammans med farfar.. =)

 

 
 





MINA ÄLSKLINGAR


Borta bra, men hemma bäst!

Förlåt än en gång för att jag är så dålig på att uppdatera, men de är mycke nu!

 

Ifredags åkte vi ju som sagt till meyas farmor och farfar i Norrland, jätte mysigt och dom var så glada över att se Meya buus igen, stackarna träffar henne inte så mycke ju! =( Under lördagen där uppe var vi ut och gick en sväng sen åkte vi och hälsade på Johans ena kusin E. där fickade vi och pratade, meya fick en liten present också! Efter fikat åkte vi en sväng för att vår övertrötta tös skulle somna, men icke! Hon hade jätte svårt att koppla av under dagarna där uppe, ville vara med HELA tiden, men nätterna gick super, sov SJÄLV i pappa Js gamla spjälsäng HELA nätterna... att det har funkat så lätt för oss, varför har man inte börjat tidigare? =)

Iallafall så fick vi henne inte å somna, så vi åkte vidare till Js andra kusin L och hennes söööööta Natalie. Natalie var helt såld på Meya, det roligaste var att hon var så otroligt försiktig och snäll, så jäkla söt unge... 3 år! =) Rolig ålder!

Sen efter vi fikat där så åkte vi hem och åt pizza, då hade kl. hunnit blir 19 och söta meya slocknade direkt i bilen.. då hade hon bara sovit ca 2 timmar på fm sen typ 10 min på em. Men nattning och natt gick toppen för det.

I Söndags åkte vi och kikade lite i Norge, åkte förbi TärnaVild, älsklingen var ju tvungen att ha med sig torkat renkött hem =)

Sen var vi bara hemma hos farmor och farfar occh myste...

Igår morse kl. 06.00 gick planet hem, tur att de inte är långt till flygplatsen, vad kan de vara ca. 1 mil =)
Det går ju jätte bra för lilla Meya och flyga hon säger inte ett knyst. Tror jag tycker de är mycke värre!




Hemma igår så jobbade jag på eftermiddagen så Meya fick vara hemma med sin morfar, dom hade busat och haft jätte kul.. Morfar hade ju saknat henne såååå! =)
Faktiskt skönt att få komma ut å jobba ett par timmar, så de fortsätter jag nog me =)

Sen bjöd morfar oss på middag bär vi jobbat färdigt, jag och pappa J. Köttfärslimpa med kantarell sås! Muuums! stackars morfar är själv nu den här veckan eftersom mormor latar sig nere i turkiet, inte ett dugg avundsjuk inte... nää ! =( Jag menar, vi som har så UNDERBART väder här nooooot!!

Nu ska jag och Meya göra oss klara för Baby sång i Norrtälje väntar.. Idag kl., 13.30 ska vi vara på BVC också, träffa läkaren och väga och mäta hoppas jag.. alla säger att vår tös verkar lång, och ja hon har ju strl 74-80 på kläder så de kanske är stort?? när hon är nästa 7 mån? 

Kram från oss så länge...´

Skulle vara kul å se om de kommit några nya läsare, trots att jag är dålig på att uppdatera så de vore kul om ni kan lägga en kommentar om vem ni är igen.. =)

BILDER KOMMER! från helgen, måste bara ladda in dom i datorn!




 


09-09-18

Nu är vi i Joeström =)  =)

Snuttan ligger uppe och sover nu, Äntligen!Hade lite svårt att koppla av, klart, mycke som hänt idag ju =)

Hon var vaken nästan hela vägen upp hit, ammade henne vi första starten så då slumrade hon till en stund.Vi mellan landade i Vilhelmina och då när vi skulle landa hade hon absolut inte tid att Amma inte, men hon sa inte ett knyst ändå.. !Både jag o pappa j kände verkligen i våra öron men hon verkade absolut inte bry sig ett dugg...
Sen blev de ju en start till jag HATAR starter!! ner går jätte bra, för ner kommer man ju alltid, men upp... uuuhaa!

Jobbigt när man ska flyga med henne då hon blir äldre och mer förstående om vad vi känner och tycker! man får ju inte visa att man tycker det är jobbigt att flyga då inte.. hmm! =) de löser sig ska ni se!! Jag kan flyga, jag är INTE rädd!

 

Nu ska vi riktigt njuta då vi är här uppe.. skööönt! och farmor och farfar får riktigt njuta av vår söta prinsessa också!

 

 

Ikväll är de IDOL igen, verkligen skit kul nu under auditionerna (Stavas??!) sen vet jag inte riktigt om de är lika hejjigt inte!

Nu ska jag gå o vila en stund tillsammans med skruttungen!

BRB


09-09-17

Tack för maten MAMMA OCH JANNE!! världens godaste =)

 

Idag har jag varit och jobbat på eftermiddagen så Meya fick vara hemma med morfar å busa.. dagarna går såå fort!

 
Morfar tog kort med min mobil som låg kvar i skötväskan.. Mammas lilla SÖTNOS leker i mormor och morfars kryddlåda!!


Nu ska vi packa klart!!
Norrland here we coooooooome!


Mamma, två veckor utan snack med dig, hur ska jag och Meya klara oss? =)


kväller..

Vi är helt faschinerade av att vår lilla tös somnar såå bra.. Som att vända på en 5:a. lovely!
ÄLSKAR 5 min metoden.. som man kan säga att vi sluppit egentligen, eftersom hon somnar såå fort och bra..

Hade Meyas mormor och morfar här på middag så när vi fikat, badade vi henne och gav henne gröt sen passade jag på medans dom var här att säga godnatt å lägga henne i sin säng.. passa på "att ha störelse moment" tänkte att när de inte är som vanligt alltså bara vi hemma och tyst, utan nu pratade vi o skrattade och hon somnade direkt, lite protest först men slockande inom 5 min iallafall... SKÖNT! Enligt morfar var de hans förtjänst, ha la nämligen hunden i pannan på henne sörru! (Sin favorit mjukishund hon fått av sin syssling Natalie) men Visst visst vi säger så! =) Bara din förtjänst världens bästa morfar!





09-09-16

Imorse åkte vi till Hallstavik och gick på öppnis där..massa mammor.. jätte kul att vi var så många, hmm tror vi var ca 10- 12 st plus alla barn! Kul kul så dit blir de att gå fler gånger, ellerhur Josefin?

Nu ligger Meya ute i regnet i vagnen och sover, men hon står inte i regnet om ni tror det, har ställt henne under tak.Dom sover så pass mycke bättre ute ju..Iallafall Meyabuuus!så, så får de bli! Men de är ingen värme.. brrr.

Efter öppnis var vi och åt lunch på Holmens med meyas mormor och morfar, tack tack för lunchen!  =) ♥

Meya som hade varit vaken hela tiden både på Öppnis o under lunchen slocknade direkt i bilen på väg hem sen hon var took trött!Blev bara en powenap i bilen hem.. sen fick hon fortsätta sova en stund när vi kom hem.. Jag passade då på att förbereda Hamburgarna o Cole slawen. Vi ska bjuda mormor o morfar på middag.. Dom åker ju till varma turkiet i helgen ( Inte ett dugg avundsjuk inte, nu när vi har sånt UNDERBART väder nooot =).  ) eller meyasmormor åker nu på lördag tillsammans med tant Gördis så morfar blir hemma en vecka till sen åker även han ner till dom veckan efter tillsammans med Meyas morbror Georg.. så morfar får vi träffa lite till!Men en liten middag bjuder vi på..


Ska jobba eftermiddag imorgon 14-18 så jag tror att jag o Meya åker upp till öppnis här i Älmsta imorgon, får se hur vi känner oss...
Så Lina inget Täby för oss imorgon.. =( Men vi måste försöka ses ngt snart!?




Fick sova HEEELA natten inatt också.. Shhit så utvilad man känner sig!SKÖNT! Hoppas bara de här håller i sig, nu börjar man ju nästa bli van =)

 


09-09-15

Idag har jag och Meya bara varit tillsammans och myysit!! Blev långa promenader, först upp till Älmsta och hem på morgonkvisten.. så fick hon sova middag ute =) Skönt när man är hemma och hon får göra det. Sen åt vi lunch, busade lite
Bild från idag =)


 inga leksaker duger så bra dom kastrull med lock och sen norrtäljetidningen..

Efter middagsluren så gick vi in till älmsta IGEN.. Hurtigt va? men vi åkte med Meyas mormor hem, eftersom vi hade handlat. Alltså gick vi sammanlagt 15 km idag.. niice!

Hem och gjorde mat, Badade Meya bus som var JÄTTE trött (hon var vaken i vagnen och sjöng hela vägen till Älmsta) Nu sover hon sedan en timme tillbaka. Så vi har hunnit dammsuga och torkat alla golv i hela huset.. Vi flyger ju upp till Meyas farmor och farfar på fredag så de är skönt att det är städat och fräsch både då man åker och när man kommer tillbaka hem..

Kommer en look a like bild =)

 

Lite lika va?
hahaha..

Nu börjar idol!

just ja, Meya somna vid 20 tiden igår ju, utan ett knyst, sen sov hon HELA natten utan natt mat och utan att ens göra ett knyst ifrån sig.. när Johans klocka ringde kände jag mig tok utvilad..

Sen när hon skulle sova efter lunch la jag bara ner henne i sängen, igen då inga protester.. samma visa nu ikväll, verkar som hon har gillat läget, att de är dax att sova! Hon är HEEELT otroooolig!

Godnatt!


5 min metoden som den kallas...

Man ska natta barnet,säga godnatt mm. Men vara bestämd! Sen gå ut från rummet. Skriker dom så går man in efter 5 min lägger en hand på bröst eller pannan å säger hodnatt igen och så hållerr man på tills de somnar!MÅNGA ratar den metoden o menar på att barnen blir otrygg bla bla bla.. Det tror inte vi! O ikväll badade hon, fick gröt, ammades. Sen sa vi godnatt o la henne i sängen.... Väntar på skrik, men hon ligger nöjd i sjunger! Somnade efter ca 5 min. Yes yes yes! SUPER NÖJD!

mer pics...

 

Sähär ser det ut hos oss nu om kvällarna..

 

 Och här är huset för 2 år sedan (i okt. är de 2 år sedan)

Har gått så fort, helt färdigt på inte ens 2 år.. Niiiice

Kommer en bild på vår sötnos igen

 Står helt själv (eller lite hjälp av barstolen)

    



Imorgon blir det familjecenter med Josefin och hennes Charlie igen..


Nu vaknade lilla tösen till.. Får gå och kika!


Gapskrattar

Sår sötnos har inte direkt lärt sig att skratta högt.. Nu ser hon ut såhär när hon skrattar.. HON GAPSKRATTAR haha

 

 
   

 

Kommer en bild från imorse när vi övar krypning =)

 



Vi har nyss ätit middag, köttfärssås och spagetti, Meya fick också men vi tog bort till henne så de inte blev så mycke kryddor sen körde vi de med stavmixern, muuums!

idag har jag klippt gräset (klappar mig själv på axeln) Johan har kopplat in spottarna på framsidan ute.. kommer bild på de ikväll när dom lyser =) så ska ni få se bild på huset för ca 2 år sedan och hur de ser ut nu =)
Nu fixar han ljusknappen inne också.. tack sötis! Märks att de börjar bli höst, nu vill man ha ordentligt med lyse om kvällarna =) Både mysigt med höst men ändå trist!

Nu kallar Meya på mig som sitter i sin gåstol!


09-09-12

Lördags morgon.. Vaknade av att det var tomt i sängen imorse =( Älsklingen hade vaknat halv fem och kunde inte somna om. Jag ska åka å jobba jag! Igår gjorde inte vi något speciellt. Var chafför åt mormor och morfar som skulle på spa på Hotell Havsbaden. När vi körde ner dom så skulle dom börja dagen där med lunch, så då bjöd dom även mig på lunch också! Mormor och morfar lånade Meya på morgonkvisten och tog en promenad tillsammans med henne så jag fick lite tid för mig själv.. =) Hög musik med min mini laptop Niiice!
  Det var ju en kall morgon igår så kläder på.. =)

Titta vad vi har på tomten då föresten..

 3 st. var dom två stora o en bebis!

SÄKERT DOM SOM ÄTIT UPP VÅRAT ÄPPELTRÄD! Fyyyyyyyyyy!

Nu måste vi dressa om o göra oss klara för work work work...

Byye!

 


09-09-09

Heeeelt slut idag! Vaknade tidigt av min skrutta som vanligt :) idag skulle vi ju haft första mamma träffen med gruppen här från väddö, så hurtiga som jag och meya var imorse så knatade vi upp till älmsta! Josefin och Charie var gulliga å mötte oss på halva vägen! Men vad tror ni vi ser när vi kommer fram jo " Anna från BVC som ska hålla i föräldrar gruppen ifag är sjuk" ringer man inte å säger det då??? Och ja menar, vi är ju en grupp på 5 st. Så de är ju inte direkt många att ringa till! Iallafall så blev jag gaaalen! Orkade inte gå hem på en gång så jag och Jossan tog en fika på Ica! Sen gick vi hem, ett tips, GÅ inte långt i flipflopp :( Har varit och jobbat idag också mellan 13-18 då ficke meya först vara hemma med morfar till pappa kom hem! Nu måste jag sova. Upp tidigt å handla blommor imorgon! Pssst. Vet ni va? Sandra ska in på mammabarn gympa på fredag, allas säger att de är skiit jobbigt och hur ska då jag orka? HA! Vi får se!:)

bilder från idag på morfars gung häst

 
Hon ser så stor ut vår "lilla tjej"
   

Kul att morfar har den kvar.. =) Tror inte jag har ngn speciell leksak kvar från då man var liten, jo min simon förstås! =)

NU HAR JAG BESTÄMMT MIG, JAG SKA HA ME&I PARTY HÄR HEMMA DEN 6:E OKT. KL 19. BARA HÖRA AV ER OM NI VILL KOMMA..

 

Yeeeeeeeeeeeees snar är de idol, kul å se massa folk som gör bort sig!

chipsskålen (det som blev kvar från middagen) väntar!!

Älsklingsskruttan sover sen en halvtimme tillbaka, hon var verkligen helt slut stackars lilla!


09-09-08

Imorse åkte vi in på Baby sången i Norrtälje, vi var bara 4 st där idag verkar vara många sjuka =(  synd om dom små liven om dom ska behöva vara sjuka =( Men mysigt fast vi var så några... Meya sover som en stock nu, bara sovit korta stunder på ca . 10-15 min idag.. hmm får se vart de här slutar.. =)Men nu sover hon sen ca halv tre iallafall. Har hunnit dammsuga det värsta här hemma. Har också hunnit med en fika hos morfar, vi tog bärstolen ner dit, hon slocknade en stund även i den på väg hem




Imorgon startar i en föräldra grupp i älmsta, tror vi blir 5 st. mammor =) Alltid något ju =) så om vädret tillåter så går vi upp, Jossan skulle möta oss halvvägs. Skulle vara där uppe till 10.30 så då hinner man promenera! Sen imorgon eftermiddag ska jag jobba ett par timmar =) då får Meya varas hos morfar till pappa kommer hem! kommer bilder sen på Meya när hon får sitta på morfars gamla gunghäst.. sööööt!Lite skillnad på leksaker nu och då. KUL!

Sitter nu och väntar på att Pappa J ska komma hem från jobbet, blir nog grillat idag eftersom solen är framme=)
Chips, kött och räksallad sååå gott, testa vettja! ( man ska även blanda i lite ketchup i räksalladen) Hur gott som helst!

Velar fram o tillbaka om hur jag ska göra, Emma har Me&I party idag och jag är toook slut.. Meya också!Men samtidigt skulle de vara kul, hmm vet inte hur jag ska göra. Var ju sjuk förra veckan när jag skulle åkt på Me&i party hos Lina ´s granne så de vore nog kul om jag orkade ta mig iväg..
Vi får se, har ett tag till på mig att bestämma mig.. =)


09-09-07

Idag har vi varit i Norrtälje på Familjecenter. Åkte bussen in med Josefin och Charlie imorse.. Meya börjar bli riktigt intresserad av andra bebisar nu =)
Jag och Jossan var först där som vanligt, vi fikade och snackade babysim eftersom ungarna låg i vagnen och knoppade.. Har fått med mig henne o Charlie nu =) Niiice!
Vi gjorde även gipsavtryck på familjecenter, kul!Inte vet jag om de blev så bra inte, eller foten blev bra men handen var inte de lättaste =)

Sen lekte Meya och Charlie på mattan i lekrummet
 

 

Vi tog bussen hem vid halv tolv och så mötte Morfar Janne upp oss i Älmsta så käkade vi lunch..  Åkte hem, gav Meya lax och potatis från igår sen åkte vi ner till morfar å fick kaffe å glass

 


Titta så duktig hon är på att äta glass, SJÄLV!

Nu ska Meya nattas för kvällen!Sen blir de mys med "pappan" om han inte måste ta hand om "Farmen" =)

Imorgon väntar Sång & Lek på familjecenter.. vi kommer hänga där mycke den här veckan!träff med vår mammagrupp på torsdag där.. =) Niiiiice


Vad ska man med napp till egentligen??

nappen behövs inte här inte.. Meya tycker tungan funkar minst lika bra..


Theossång..

Min systerdotter (Meyasfadder) sjunger världensbästa barnsång.. Theossång! Dock blir de lite roligt eftersom inte micken är på från början, lyssna och njut..

Video <3


Såhär låter vår sötnos, VARJE gång innan hon somnar!! =)

Nu kan även jag ladda upp filmer!!

tack Pappa J och Lina för hjälpen!


Kommer strax mer filmer.. =)
Bland annat sång från Meyas dop mm 

 


09-09-06

Hallå!
 
Här är det sjukstuga.. Jag har varit dålig, Meya har varit tokförkyld och nu är de pappa J tur.. =( Han börjar få ont i halsen nu stackar´n!
Så idag har vi inte lyft ett finger, jo föresten Johan gick ut och borrade ett hål under taket ute för vi ska ha spottar som lyser ner mot huset ute. Det blir skit fint! Men annars har vi alla bara legat på soffan o degat, skönt att göra det ibland!

Idag fick Meya smaka vår mat, potatis med bröstmjölk och ugnstektlax. Det gillade hon verkligen!  Kul, första gången hon får vår mat och den verkar betydligt mer populär än vad burkmaten är, även fast hon äter även den med ok aptit. men de blir ju även billigare om hon äter vår mat istället, och ROLIGARE =) så nu sparade vi lite av laxen så hon även får det till lunch imorgon.
Imorgon ska jag och Jossan ta bussen 7.50 in till Norrtälje igen å gå på babyöppet! Hoppas bara att hon inte blir sjuk igen efter den här gången, tror hon blev smittad där förra gången!

Natten till torsdag hade vi en hemsk natt.. Vi förstår nog inte egentligen hur bra vi haft det under nätterna egentligen, har ju aldrig haft något strul på kvällarna tidigare men nån gång måste ju vara den första..

Iallafall var hon otröstlig, började natta henne vid 19.30 och hon sov väl en halvtimme, och sen vakna.Sov oroligt fram tills halv tio då var hon verkligen vaken på övertid, inget hjälpte. Ammade vyssade gjorde allt! Fram till 01.15 (för att vara exakt) då väckte jag pappa J (som hade lagt sig i gästrummet för att överhuvudtaget få ngn sömn alls) Efter han vaknat var de som att hon blev lugn, (kanske för att jag blev lugn??) så somnade hon runt 02 tiden.. Det värsta var att jag skulle in och hämta blommor på fredag morgon så upp kl. 04 efter 2 timmars sömn!! Men det funkar!

Meya fick vara hemma med mormor och morfar, dom kom förbi affären sen runt 10 tiden, Meya hade slocknat hos dom vid 06 tiden på morfars bröst.. (Länge sedan hon somnade så.. ) sen fick mormor väcka henne för att ge na mat innan dom var tvugna att åka. Hade bestämt tid att möta upp Therese (opps tant Gördis var de ja.. =). ) Hon, mamma (mormor), jag och Meya skulle in och Shoppa! på Täby cenrum! Shoppa orkar man ju alltid!!
Blev mest kläder till Meya lillskruttan!Farmor och farfar skickade ner lite pengar till mig och Meya att shoppa för! Vinteroverall mm. Men jag fick rätt mycket jag me. =)


  Köpte en fleceoverall POP även matchande mössa och vantar.. tänkte att den säkert passar då de inte är för kallt ute och då hon bara kommer sitta i vagnen. Har också beställt en lila jacka och glå termobyxor från hm, så kan sitta ute i snön lite! =)

  Flecejacka från POP som hon kan ha nu, kyliga dagar.. den är TOPPEN!! (me like POP)



Det här fick hon av sin snälla mormor och morfar TACK!

     

Nu ska jag försöka fixa lite så jag kan lägga upp videoklipp här, så ska ni få se vår sötnos on VIDEO!!

BRB!

 


09-09-02

Idag har jag och Meya bara varit hemma och myst! Jag mår bättre, eller nu är jag helt bra! Skönt, för igår var de inte roligt att vara mamma till en busig dotter som ville underhållas hela tiden! Så idag var hon nöjdare eftersom jag orkade roa henne nästa hela tiden.. Så idag har vi öva krypning, nu sitter hon på knäna och "guppar" upp å ner! sen får man hålla i henne ordentligt när hon sätter ner armarna, så hon inte slår i snoken.. =) får se om hon förstår att hon kan ta sig fram så snart..!

Vi bjöd ner oss till Mamma och Janne på fika med glass idag efter maten

Såhär ser man ut då



  

Tummen glass var en hit!



Dax att måla nailsen sen sussa sängen, ska på Babyöppet imorgon så Meya får träffa sina kompisar. Passar på att åka och äta lunch med mamma (mormor) då också!

 


magsjuk?

Sprang nyss på toan och kräktes.. USCH... Inte magsjuka, snälla!!

09-09-01

halloj..
igår var jag in i Norrtälje till Familjecenter, jag och Jossan tog bussen in =) Första gången jag åker buss med Meya =)  MAN ÅKER JU GRATIS MED VAGN så de är bäst å passa på. Vi hade de super trevligt där inne, massa trevliga människor. Blev HELT fascinerad av en kille som var 1 dag äldre än Meya, alltså född den 27e februari, han ålade, kröp fram ÖVERALLT!Han va´r som sagt överallt och ingenstans.. reste sig mot möbler, vilken skillnad de kan vara alltså!Så kul att se vad man har framför sig att vara med om, de hände ju såp sjukt mycke de första året!!


Ikväll ska jag med Lina på Me&I party i Rimbo.Trevligt. Johan ska ha Meya ikväll igen och natta henne. Vi hade en övningskväll igår och de gick TOPPEN!! =) Jag gav henne mat vid 18 tiden innan jag åkte hemmifrån (Kände att de skulle nog gå bäst om inte jag var hemma) Sen hade dom badat och ätit gröt och hon slocknade som en stock halv åtta!Jag som trodde att jag skulle behöva vara borta till typ 23 eller ngt =) Men Meyas pappa han kan han =) =) så nu har vi bestämmt att han ska natta Meya typ 1 dag i veckan.

Så vad oroade jag mig för egentligen?! Tror jag ett tag tyckte de var jobbigare än Meya att inte vara med vid nattningen.Men så skönt då kan man vara lugn ikväll då man är borta. J ag ska som sagt på Me&I party och pappa J och Meya ska på garage kväll i Skebo!Spännande =)

Idag skulle vi egentligen åkt på baby sång men fröken ringde och sa att hon var sjuk, kanske svininfluensan?
=( Vi som träffade henne igår på babyöppet! tänk om vi också är smittade....vi som hade gått upp tidigt och så bara för att åka in men när jag ringde Fia och sa att de inte blev någe babysång idag så bestämde vi oss för att hon och jag och kidsen skulle träffas iallafall. Så ska åka in till henne så fort skru ttan vill vakna =) hon ligger och sover som en stock nu!

Hörs sen!
Kanske kommer lite bilder från dagen, om man lyckas komma ihåg kameran!!

RSS 2.0