09-09-16

Imorse åkte vi till Hallstavik och gick på öppnis där..massa mammor.. jätte kul att vi var så många, hmm tror vi var ca 10- 12 st plus alla barn! Kul kul så dit blir de att gå fler gånger, ellerhur Josefin?

Nu ligger Meya ute i regnet i vagnen och sover, men hon står inte i regnet om ni tror det, har ställt henne under tak.Dom sover så pass mycke bättre ute ju..Iallafall Meyabuuus!så, så får de bli! Men de är ingen värme.. brrr.

Efter öppnis var vi och åt lunch på Holmens med meyas mormor och morfar, tack tack för lunchen!  =) ♥

Meya som hade varit vaken hela tiden både på Öppnis o under lunchen slocknade direkt i bilen på väg hem sen hon var took trött!Blev bara en powenap i bilen hem.. sen fick hon fortsätta sova en stund när vi kom hem.. Jag passade då på att förbereda Hamburgarna o Cole slawen. Vi ska bjuda mormor o morfar på middag.. Dom åker ju till varma turkiet i helgen ( Inte ett dugg avundsjuk inte, nu när vi har sånt UNDERBART väder nooot =).  ) eller meyasmormor åker nu på lördag tillsammans med tant Gördis så morfar blir hemma en vecka till sen åker även han ner till dom veckan efter tillsammans med Meyas morbror Georg.. så morfar får vi träffa lite till!Men en liten middag bjuder vi på..


Ska jobba eftermiddag imorgon 14-18 så jag tror att jag o Meya åker upp till öppnis här i Älmsta imorgon, får se hur vi känner oss...
Så Lina inget Täby för oss imorgon.. =( Men vi måste försöka ses ngt snart!?




Fick sova HEEELA natten inatt också.. Shhit så utvilad man känner sig!SKÖNT! Hoppas bara de här håller i sig, nu börjar man ju nästa bli van =)

 


Kommentarer
Postat av: Jossan

Jappelijapp dit åker vi definitivt igen!!!!

2009-09-16 @ 21:21:22
URL: http://josefinloof.blogg.se/
Postat av: Helena

Mina föräldrar åker också till Turkiet på lördag :) Då kanske dom åker samma plan, vilken tid åker din mamma och vart i turkiet ska hon?

2009-09-17 @ 07:44:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0