Fredag kväll

Kom nyss hem från Älmstanatta.. Trist, samma och samma år efter år. Kanaldraget är iallafall kul att se =)  Vår prinsessaa vill bara vara vaken och titta.. Hade det jätte bra hos pappa i bärselen.. ♥  Vi fick med oss en super mjuk och mysig filt hem.. Smaskade i oss munkar, chips mm  MUUUUMS!

Nej nu ska jag gå och sova är heeelt slut!Hahaha föresten Meya slocknade direkt när vi kom hem.. vaken på övertid hon är ju van att sova runt 19 tiden redan!

GODNATT!

09-07-31

Förlåt att jag inte skrivit på ett tag, men känns som jag varken haft tid eller lust..
SORRY!!

Men ska försöka komma ihåg vad vi gjort...

Jo måste berätta, Meya har blivit helt tokig i att spotta och det är då verkligen HELA tiden, de första hon gör när hon vaknar till o med.. =) Såå söt!

       
Skiljer bara en månad på Meya och Jazzan ♥ Förlåt för suddiga bilder..
I onsdags var Meya och lekte med Jazzan fast meya var trött efter sprutan..




Igår skulle vi åka och äta lunch med Mamma (mormor) men när vi skulle åka hittade inte den förbannade bilnyckeln, inte så ovanligt =) drog ut allt i alla lådor, hela skötväskan! Men den var Puts väck...! Johan skulle ta ur bilbarnstolen på morgonen för att vi på eftermiddagen skulle in och byta hyrbilen till en annan.. och jag får inte ur bilbarnstolen själv..
Han måste ha nyckeln.. =( *ARRGHHH*
Ringde och ringde till honom men tror du han svarade.. (vad ska han med iphone till?? =)  )  Tror han hade 48 missade samtal när han till slut svarade!! Då var jag TOKIG!
har en bil till hemma, en riktig familjebil.. FordPuma ála Whiplash hahaha..
Man får en riktig åktur i den...
Fast igårkväll fixade Pappa J den =)
Vi kom till mamma i tid iallafall, blev bjuden på super god lunch.. Tack mamma ♥
Åkte hem och klippte mormor och morfars hund Sudden medans jag väntade på att åka in till Norrtälje och byta bil...


Idag ska jag åka in till Norrtälje med tant Gördis hon ska handla present till morbrorGeorg som fyller Oppps
34 ÅR!! på söndag
Sen ska vi ta en promenad upp till Älmsta när Johan kommer hem, det är ju de årliga älmstanatta idag.. =)
Johan ska även ta fästigsprutan..
Nu orkar jag inte skriva mer, berättar om dagen ikväll ...
 KRAAM!!

Måste berätta att jag fick napp på om det var någon som ville följa oss på båttur till Saltkråkan.. Mormor och morfar har bokat =) =) Söndagen den 9:e åker vi med en kåleldad ångbåt från Furusund ROOOLIGT!!
Ska ta med oss matsäck och mysa.. ser ut som än så länge att det ska bli toppen väder!! LÄNGTAR! ♥



Fortfarande Tisdag 09-07-28

Nu har vi varit på BVC..

Vår sessa vägde 7360g
och är 65,8 lång

Den här gången sa hon ingenting när vi tog sprutorna, hon var så duktig..

Nu har hon precis fått alvedon och ligger och sussar.. Morbror Georg och tant Gördis och mormor o morfar kommer och fikar senare, måste ju fira Meyas 5 månaders dag!

09-07-28 Vår prinsessa fyller 5 månader idag

Skrev inget igår.. usch det var en hemsk dag!!!! Man tänker på vad som hade kunnat hända egentligen..

Jag åkte in för att handla blommor igår morse och Meya fick stanna hemma med sin farmor och farfar.. Det var inte planerat utan bestämmdes på morgonen. Lisbeth o Göran hade egentligen tänkt åka hem på förmiddagen men dom ville såklart ha hand om Meya. Så jag åkte in och handlade och var väl i Rimbo och lämnade blommorna runt åtta på morgonen och sen började jag åka hem igen...Men kom inte så långt!

Strax utanför Rimbo vid Jägarhyddan skulle 2 bilar som låg framför mig svänga in till höger till pappaersinsamlingen och jag bromsar sen fattar jag inte vad som händer..VÄRLDENS SMÄLL!! och bilen dör, hinner inte fatta vad som händer, tror att bilen small och var påväg att börja brinna eller något eller jag vet inte men springer ur bilen och då ser jag en STOR lastbil med STORT släp som tydligen kört in i mig när jag bromsade in!!! Jag var HELT galen på honom hoppade och skrek JÄVLA IDIOT!! och jag vet inte allt vad jag sa till honom men heeelt galen var jag iallfall!
Chockad såklart! 
Enda jag kunde tänka var att jag var tvungen att skynda mig hem till Meya, meya meya meya var det enda som fanns i mitt huvud! Det här fick inte hända, hade inte tid med det här!
Minns inte så mycket vad som hände tills brandkåren och ambulans kom, men minns att någon sa att det som sagt var tur att inte Meya fanns i bilen och att  hon hade de ju bra hos farmor och farfar, men jag kunde inte släppa det..
Ville bara hem till henne!! och ta hand om henne ♥

Eftersom jag hade ont i nacke och rygg fick jag åka ambulas in till norrtälje sjukhus där mötte min älskade Johan och Janne upp mig =) Jag var så rädd kan jag säga..
Hann tänka allt möjligt, tänk om man får men för livet inte kunna ta hand om mitt barn inte kunna jobba med det jag älskar!
Brandmannen sa till mig att de var tur jag åkte saab 9-5  annars vet man inte hur de hade kinnat sluta. Hade Meya varit utan sin mamma?!
Usch, så hemskt när man tänker på hur de kunde varit, vad hade jag utsatt henne för om hon varit med????
Hon kan ju inte tala om för doktorn vart hon hade haft ont,.. =( Nej uch sån tur att hon fick vara hemma med sin farmor och farfar..
Inne på sjukhuset tog dom massa prover fick nackkrage röngades..Medans jag låg där på rummet så kom min älskade Meya in med farmor och farfar.. och känslan går inte ATT BESKRIVA..  Hon är mitt allt!!

Efter en helförmiddag på sjukhuset visade de sig att allt såg bra ut puuhh Så skönt och Sån lättnad! GLAD!
Vi åkte upp för att plocka ur sakerna i bilen, bilbarnsstol mm. bilen såg ju mycket värre ut än vad jag mindes...
Troligtvis är det inget att laga bara skrota.. Vår fina bil....♥ men det blir säker en ny lika dan!
Janne sa att den här gången blir de en skoda =)  haha INTE

Senare på kvällen när Lisbeth och Göran hade åkt hem så åkte vi in till Norrtälje för att hämta en lånebil, vi är ju tvungna att ha två bilar när man bor som vi gör.. ute i skogen =)
Det var helt ok att köra hem lite läskigt men jag måste öva så man inte blir rädd!

Sen resten av kvällen bara mös vi och tog hand om varandra.. Man får lite annan syn på livet, det kan ändras på en bråkdel av en sekund! =( utan att det är ens egna fel, jag bromade ju bara för bilarna framför mig! 
Tur det gick så bra som det gjorde!

Nu sitter jag och väntar på att Meya ska vakna, hon har sovit rätt läge plus att vi sov till kl. 9 imorse! Dax att vakna Meya Buus ♥ Vi ska upp till BVC kl. 13 och väga o mäta sen ta 5månaders vaccin... =)
IDAG FYLLER VÅR SKRUTTA 5 MÅNADER tiden bara rusar iväg, och jag hinner aldrig ikapp den

Nej ska ta och göra mig klar iallafall så de bara är Meya som ska göras i ordning sen!
KRAM

09-07-26

Haha..
Nu har morbror Björn nyss åkt hem,
han kom förbi och fikade. Han tjuvade också skeden från mig när jag skulle ge Meya mat. Inte att rekomenderar han som matare om man inte vill ha ner smutsat hos sig då....
    haha.. bara början

               
Meya fick göra precis som hon ville, till och med äta själv med skeden ett tag! Tur att kläderna var borttag            
Här är det dax för bad......


Imorse fick jag föresten sovmorgon ända till kl nio så härligt de är.. Men pappa J hade också fått sovit till åtta inte så tokigt det heller! Fast han hade legat vaken ett tag och  myst till Meyas kickar och klining på ryggen HAHA..
Sen har vi faktiskt inte gjort så mycket, varit ner till Mamma och Janne (Mormor o Morfar) och fikat och sen tog vi en tur till Älmsta i nya bilbarnstolen och åt glass.. känns som att de ända man gör är att FIKA!!

Vänta.. Meya vill ha ordet...
ccyc  a v   uuuhb hnnvvvvvvv4c5ED7777777777RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRFKG56666TYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYGyv  dnfg.

Så nu är jag tillbaka!
Vi har bokat bord på Zorbas nu ikväll så det blir mys där..
Trevligt blev inge åland eller båttur idag, får se när det blir av.. Jag, Johan och Meya kanske åker till Norröra (Saltkråkan) till helgen om vi har råd? !Någon som vill åka med och samtidigt betala kanske =) ??

Hur har er dag varit, har ni gjort något speciellt något tips på göra???

09-07-25



Sitter i bilen nu och skriver.. Är påväg till Uppsala! Ska köpa ny bilbarnstol modell större :) har jobbat så pappa johan farmor o farfar hämtade upp mig i Rimbo!! Skriver mer om min katastrofdag sen...Bye

09-07-24

Hej på er...
Igår var jag helt slut så jag orkade inte skriva.. =( FÖRLÅT!
Vad gjorde vi igår då? Jag och Meya gick upp tidigt och for in och handlade blommor! Åkte sen till Uppsala och smet in en sväng på Barnens hus skulle köpa en sele till vagnen men kom ut med massa leksaker. Ringde till Johan och beättade vilka kap jag gjort och hinner inte mer än ut från parkeringen innan jag kommer på  SELEN....Var ju därför jag gick in!!Skyller på att jag är virrigt eftersom jag ammar =)
Men Johan köpte en sele när han var påväg hem från jobbet, så vi testade liggdelen igen med selen men den var lite för stor.. =(
Vi vill ha liggdelen när vi åker på semester ifall de inte finns spjälsäng på hotellen så hon kan sova bra iallafall. Vår tjej är helt hopplös nu VÄGRAR ligga ner..   Ska bara sitta rakt upp gärna hänga lite framåt bara för att inte hamna på rygg =) SÖÖT..
Sen var jag och Meya med Mormor o Morfar och hälsade på uncle Michael fick goda bullar...  Behöver jag verkligen äta  NOT!
Sen for vi vidare till Skebo slakteri där köpte mormor en skinkstek och så for vi hem och så bjöd dom på JÄTTE god plommonspäckad skinkstek var så sjukt gott MUMS.. Så jag var tvungen att åka dit idag igen.. =)



Idag så har vi bara varit hemma och myst, Pappa Johan kom hem tidigt idag också. Så skönt när han gör det.. Skulle GÄRNA ha honom hemma hela dagarna om det gick =) men det gör det ju inte tyvärr!

Vi var ner till Mormor och Morfar en sväng dom hade köpt kläder till Meya Buuus HON HAR BLIVIT EN DJURGÅRDS FAN!!

    FULL FART FRAMÅT
 HÅLL TÄTT BAKÅT..
                                
               

VÅRAT CHARMTROLL ♥



Nu har Meyas farmor och farrfar kommit också.. MYSIGT!
Vi har ätit lite ost och kex och till de drack vi lite vin! Meya fick vattenmelon 
                                                             

Nu har dom lagt sig nu,  har med sig campern på Dodgen så dom sover där..
Får se vad det blir för utflykter nu när dom är här.. Hoppas dom stannar ett tag så vi hinner umgås ordentligt! =)




Nu är vi ny duschade så nu blir de mys framför tvn.. Måste sova tidigt, jag ska upp och jobba imorogn jag, så Meya får vara hemma och mysa med Pappa farmor och farfar.. Köpte Gips set på barnenshus så då kanske dom gör fotavtryck imorgon kanske HOPPAS!!
GODNATT


09-07-22

Idag är jag bara trött..ORKAR INTE skriva ngt idag.. Vi hörs imorgon!




GOOOOOOOOOOOOODNATTTTTTT!!

Kväll

Vad är det för fel, vår skrutta vill inte sova ordentligt hon vaknar hela tiden...
Hon höll på lika dant inatt... VAD??! Bortskämd med att hon somnar och sover så bra ju. Kanske tänder?
Hon somnar och sover ca 30 min sen vaknar hon och så har hon hållit på sen kl 19.. SUUUCK!


  Sötnosen badar.. ♥



Trots Meyas bök har vi hunnit städa huset, det behövdes.. Älsklingen skrubbade HELA badrummet det blev sååå fint!!
Meyas farmor och farfar kommer och hälar på till helgen.. dom är ute och semestrar och kommer ner till oss en sväng, får se hur länge dom stannar.. Hoppas dom blir här ett tag så vi hinner umgås ordentligt. Meyas farmor och farfar bor ju ca 100 mil från oss =( =( SYND OM DOM FÖR DOM MISSAR SÅ MYCKET MED SITT BARNBARN... de händer ju så mycket hela tiden..
Undra om de blir fint väder i helgen tro? man kanske ska ta och åka över till Åland med alla och svulla smörgåsbord =)
MUUUMS..
Det är iallafall lugnt i Meyas rum nu, kanske hon somnat ordentligt... HOPPAS!! =)
Ska knoppa snart, upp tidigt imorgon och handla blommor inne i Årsta..
GODNATT!

09-07-22

Inatt har Meya bökat och bökat.. Händer aldrig annars ju.. BARA FÖR ATT JAG SKULLE UPP OCH JOBBA
Så idag blir de tidigt i säng för min del!HEEELT SLUUT!




Vet inte om ni är så intresserade egentligen av vad jag gör på jobbet men lägger upp lite bilde på de ändå
   
  Hjärta ♥

                                                                                      
  
Några andra skapelser från idag                                                         
  
                                  

                      

    Therese                  

Meya ligger och sover i vagnen nu, hon har varit eller vi är fortfarande här hos mormor och morfar idag. Tur att dom har haft semester så jag kunnat hjälpa till i butiken!
Tror egentligen att jag saknar henne mer om dagarna än hon mig.. =) Jag SKYNDAR mig verkligen hem för man saknar henne så, blicken och leendet hon ger en när kommer hem VÄRMER.. så lite saknar hon nog sin mamma iallafall!
Imorgon ska jag till affären på förmiddagen och hjälpa till en snabbis så då får skruttan allt följa med mig.. ♥

Kanske ska fika med Lina och hennes söta "M"  också eftersom vi ändå är i Rimbo. Meya och "M" är jämn gamla det skiljer cirka en vecka på dom.. =)

Nej, nu har skruttan vaknat så jag får ta hand om henne!
ska ta och åka hem och få i oss lite middag, tror de blir fisk som serveras idag sen blir det bad för Meya buuus och en dusch för mig.. =)   


       

09-07-21

Godkväll gott folk..

Som sagt så har jag varit och jobbat idag, kul att komma ut och träffa lite folk

Lite bilder på mina kreationer som jag åstakommit idag

                   
   



Meya har haft det bra hemma hos Mormor och Morfar ätit god mat och myst..
 Tror det var rödspätta och katrinplommon som Mormor severade idag.. Rödspättan var tydligen ingen hit dom första tuggorna men sen kom hon ju på att det  var ju helt ok.. SÖÖÖT! ♥
  
När jag jobbar ett par timmar såhär så får det bli burkmat som får ges eftersom vår Bestämda lilla dam blåvägrar ta flaskan..
Hon tog flaska och napp hyfsat bra fram tills hon var ca 3 månader så en dag när Johan skulle ge henne mat VÄGRADE hon bara..TOTALT..
Och vi har verkligen testat med ALLT!! 

Duktigt som jag varit hade jag ju pumpat ut mjölk fulla frysen.. Köpt en SVINDYR bröstpum yeeahh right!
Meya Bestämmer =)
Men det funkar bra och ge burkmat eftersom jag inte jobbar så många timmar.. lite pul att få i henne vätska men man får ge med sked..



Hon har iallafall världens bästa mormor och morfar som idag köpte en Fisher Price Jumperoo så barnbarnen ska ha något att göra hemma hos dom =) Och hon hoppade och hoppade i den när hon väl kom på hur man gjorde så niiice...
Tack Lina för tipset.. hihi llina.webblogg.se 
                       
                                                                    Här packas Jumperoon upp av Pappa (Johan) och Mormor (Mamma)

    SPÄNNANDE..... Vår prinsessa!



         Den var riktigt roligt, dock var hon lite för kort, men mormor och morfar hade ju Wii Fit bräden som var perfekt under =)




Nu ska jag gå och sova.. Lillskruttan slocknade som en stock runt 20- tiden i sin säng.. jiiippii
Så skönt när man fått in rutin på att hon somnar i sin säng i sitt rum.. =) Hon är ju stor nu, shiit snart 5 månader. TIDEN GÅR FÖR FORT!


Kram och godnatt för mig


Jobb

Idag ska jag iväg och jobba en sväng, hjälpa Marie med ett sorghjärta och kistdekoration..
Meyabus får vara hemma och busa med världens bästa ♥ Mormor och Morfar ♥
Mofar och Meya har en djup diskussion..


Sitter hos dom nu och väntar på kaffe innan jag ska åka..

Hörs senare.....

tjjiiiiingeliing

Semester..

Ska bara berätta att semestern är bokad........
15 Augusti åker vi ner till Linköping och gör stan osäker Hahah Meya buuuus i stan! =)
 Har bokat hotell 15-18e i Linköping sen har vi bokat båttur med m/s wasa lejon myyyyys!♥
Sen har vi hört att Söderköping är toppen fint, gränna, ja vi har massor att göra

Får se vad vi tar vägen efter 18e Augusti om vi fortsätter neråt eller uppåt =) Skööönt när man kan göra som man vill!Beror lite på vilket humör Meya är på också, bilen vet jag att de inte är någe problem att åka i med henne hon är så van att åka bil vår lilla tjej.. vi får se hur det blir!


Sitter o kolla på beck nu men en dusch o sängen skulle ändå inte vara helt fel..
Tror de får bli så, men vi hörs imorgon!
Kraaaaam

Nu börjar jag också...

Nu tänkte jag också börja skriva blogg som dom flesta småbarnsföräldrar verkar göra =) Jag som sa att jag aldrig skulle hinna göra det! men nu får vi se hur man hinner med..
Bloggen kommer handla om vardagslivet som mamma..  Saker vi upplever tillsammans =) ATT VARA MAMMA ÄR SÅ STORT!

Tusen tack underbara L difficult.blogg.se
som hjälpte mig med designen på bloggen.. fattade inte ett dugg =)

Här är min underbara dotter som jag tror min blogg kommer handla mycke om

♥Här är min underbart söta dotter Meya som bloggen till stor del kommer handla om ♥


 Min älskade sambo
som betyder allt för oss ♥

Ja, nu har jag iallafall börjat.. spännande

Men nu väntar sängen NATTI natt


Hejsan!

Test... test!! =)

RSS 2.0