09-08-30

Shit vad jag är dålig på att uppdatera..Ska man sluta skriva tro?Det är ju så kul när man kommer in i det, får ta och skärpa mig..

Vad har hänt på en vecka?hmm Vi började på Babysång på familjecenter i Tisdags, jätte mysigt! Kul att se att barnen verkligen blir så lugna när man sjunger! Vi ska ses nu 8 tisdagar framöver, mysigt! Ska försöka få med mig Lina och hennes toksöta Milo också.. vi får se hur de går? =) Vi var ocj´h träffade Lina och Milo i torsdags, Lina bjöd på fika och så fick jag passa på att se deras hus, det var superfint! Älskar väggord, och hon hade jätte fina sånna. (det blir de här också framöver) Meya och Milo var jätte intresserade av varandra, men när Milo hade ngt jätte viktigt att säga så blev de lite för mycke för Meya.. men har försökt sagt till henne nu att Milo inte vill ngt illa =) =) Vi får se hur de går nästa gång.. Ska försöka ses igen på måndag om dom har tid..Så kul att umgås när man har barn i samma ålder, skiljer bara 2 veckor på dom =)

I Fredags fick vi äntligen hämta hem bilen igen, så skönt!Våran Saab!! Sjukt vad duktiga dom är på att laga till bilar alltså, man kan inte ana hur bilen såg ut innan och de känns inte heller, dom är sjukt duktiga =)

Igår var vi bara hemma, Johan pillade lite på huset och jag städade inne.. idag fär vi se vad det blir, kanske en tur ut i skogen iallafall, vill ju hitta några kantareller JU!!

Glömt skriva de här men Meya fick ju ett äppelträd av Morbror Geord och tant Gördis när hon döptes, och det var MASSA äpplen på den nu, så jag tänkte här om dagen att jag skulle ut o plocka dom.. Näör jag kommer ut är ALLA grenar borta, ALLA blad, ALLT!! JÄVLA RÅDJUR ELLER ÄLGAR!!! fast vi hade satt nät runt stammen.. nää då tog dom toppen istället!JÄVLA DJUR!!

Vi ser en tand på vår älskling påväg upp!! Eller Johan ser =)

Förlåt en en gång men nu ska jag skäärpa mig och skriva! Nu har vi det ju lugt på kvällarna och nätterna igen så...
vi tog in hennes spjälsäng till oss igen i tisdags och sen dess har det funkat felfritt igen, sover sen 20 tiden och vaknar en gång runt 04 tiden.. DET FUNKAR =) hon kanske inte var redo för eget rum än helt enkelt! Nu kör vi såhär!


bilder från idag, nu sitter vi..

   
  
     Helt själv...

   

 Med bästaste leksaken  

                                                
 Kökspenseln

09-08-24

Hinner inte blogga om dagarna ju...!

I söndags var vi bara tillsammans hela familjen och myste.. Promenerade lite, fikade hos mamma och Janne sen såg vi film! Australien JÄTTE BRA FILM.. kom lite tårar.. ♥

Meya sover inne hos oss i vår säng igen, ett riktigt bakslag kan man säga.. Vet inte vad det är?vår tjej som var så duktig..
Pratade med en tjej idag som har en bebis som är något yngre än Meya och hon sa PRECIS SAMMA sak.. Skönt att höra att de är fler som har de som vi, just nu =)


Idag började Johan jobba också... =( så jag och Meya visste inte riktigt vad vi skulle göra så vi åkte och hälsade på hennes morbror Georg =) Fikade och tog en promenad tillsammans och hämtade även upp hennes andra morbror Björnen =) Kul att umgås, syskonen! =) Syster fattades dock.. =( Inte ofta man ses sådär..

Sen när Johan kom hem så bestämde vi oss för att åka in till Jysk, såg ett hörnskrivbord, tokbilligt i annonsbladet som kom med posten idag.. Lämnade Meya hos hennes mormor och morfar och tog "Caddyn" in.. Tror ni dom hade de hemma när vi kom in.. inte! "Tyvärr har vi inte de hemma förens torsdag" varför? när man har de i annonsbladet som började gälla idag?? Arrrg!!

Men blev en tur till coop istället och inhandlade en massa till vår gullunge!! ♥ Hon fick även majskrokar som HON verkligen älskade =) Muuums!
Nu ligger hon äntligen och sover ( i vår säng ) hon är verkligen toksvår att få att sova nu + att hon är ju toooookmammig, vad gör man?? men man har väl bara sig själv att skylla, hoppas det blir bättre!

Dax att sova nu, ska upp någorlunda tididgt imorgon eftersom det är Babysång.. =) Jippie! Ska hämta upp Josefine och  Charlie innan också!

Godnatt på er alla!♥

09-08-22

Blev inget bloggande igår... Förlåt ♥

 
Gårdagen spenderade vi bara hemma..  Blev en mysdag, promenad o lite annat små fix, och en pizza på kvällen!
Idag är jag och jobbar, Regnet vräcker ner så vi får se hur många som tar sig ut för att handla blommor idag!!

Vet ni vad? Jag är SUPER glad.. Har fått Blomsterleverans avtal med Norrtälje kommun..   Fatta Zandrasblomstershop ska leverera ALLA blommor inom NORRTÄJEKOMMUN!          STOOOORT!

Nu måste här jobbas!!


09-08-20

Städdag idag.. har städat hela huset idag, vi har hjälpts åt, min kära sambo tvättade alla fönster. Så nu är det så fint!Det är så könt att ha städat till helgen!

Har haft Meyas mormor och morfar här på middag idag, bjöd dom på stek och kokt potatis, mamma fick äran att göra gräddsåsen, Min mamma är BÄST på att göra goda såser!

Vår lilla Meya sover nu efter ett kvällsbad.. inte lika kinkig och gnällig idag men ff inte helt nöjd.. tror även hennes humör börjar spela in.. Kanske börjar hon bli bortskämd =) ? Haha!
Vi får se om de dyker uppnågra tänder snart!Har föresten bytt ut lunch målet helt nu och faktiskt så tar hon flaskan till maten då också, när de är vatten eller fruktdryck!! NIICE!

Snart är Johans semester slut.. usch då är man själv igen på dagarna..Glömt skriva det här att vi ska börja på Baby sång i Norrtälje jag och Mey a på tisdag!MYYS! =) Hon älskar verkligen när jag sjunger, så va gör man inte för sitt barn? =) Fia och hennes Julia och Thereres och Theodor från vår föräldra grupp ska också gå.. så de blir nog riktigt kul.
Sen drar ju babyöppet igång igen på måndagarna o torsdagarna tror jag det var..efter deras sommarlov så då har man lite att göra om dagarna! =) Så man inte bara åker runt o fikar hos folk =)



Här är bilder från gårdagen i hängmattan hos mormor och morfar
    <--- Mamma, Pappa och Meya ♥
 <--- Mormor och Meya ♥

Godnatt

Kväll med mys..

Meya sover..  Märkt att hon somnar fortare och betydligt lättare i sin säng om man lägger henne på mage och kliar henne en stund på ryggen.. (Kan väl inte vara farligt att sova på mage nu??? )Bättre de, än att ha henne i vår säng. Igår gick jag och la mig i vår säng med henne vid 20-tiden och jag slocknade med henne direkt och sen vaknade jag till vid 02 tiden och ingen Johan i sängen, samma sak när jag vaknade vid 06. Inte långt efter de kommer han insmygandes.."Ni låg utvräkta på hela sängen och ville inte väcka er när ni såg ut att sova så sött,så jag bäddade i gästrummet" Stackars! Så idag fråga han om han fick sova i sin säng?KLART HAN FÅR =) men sött av honom när vi haft som vi haft på semestern.. =) Min älskling

Har varit nere hos Mormor och morfar och bjudit dom på paj och även testat deras hängmatta som är 175cm bred och 250cm lång... En riktigt familje hängmatta och bara konstatera Meya älskar hängmattor!
Kommer bild på det sen =)

Nu ska vi se film, en shoppaholics bekännelser.. BRA?

GODNATT

INGEN SVAMP.... =( men en toksöt dotter

Vi hittade inte en enda liten svamp.. kanske för att vi hade en sötnos me oss..
   Hon stormtrivs =)

Men vi hittade massa blåbär..så de får bli en blåbärs paj..



Super mysigt hade vi det i skogen, var ute säkert 3 timmar, hade med oss fika ut! MYYYS!
Hittade dock 2 fästingar som kröp på mig när vi kom in...

   

  SUPER GLÁ DOTTER OCH MAMMA!

 Plockar blåbär med kaffet i högsta hugg...!!

Vi hoppas på bättre svamplycka till helgen då morfar Janne allt får ta och följa med oss ut, eftersom han har kantarellögon plus att han är ju så lång och ser sååå långt..!

Nu ska här upp och handlas så det blir någon paj gjord idag..

Kram

P.s kolla gärna in Johans pixbox, han mailar upp allt som vi är med om, om dagarna adressen är mxcordobez.pixbox.se D.s TYDLIGEN MÅSTE NI LÄGGA IN KOMENTARER! (siiter någon brevid mig här och säger =) )

09-08-19

Hemma igen.. =) Borta bra men hemma bäst!

Vår älskling kan sitta nu HELT SJÄLV.. otroligt vad fort de går..
 Men man vill fortfarande ha kudde bakom ifall att...

Idag ska vi ut och plocka svamp.. ska bara upp till knallen och kolla på stövlar till pappa J, sen ska vi hämta hundarna hos mamma och ta bärstolen och gå ut i skogen...
HOPPAS VI HITTAR MYCKE SVAMP!
Kanske bjuder mormor och morfar på kantarell smörgås senare då.. Som tack!

Hörs sen för nu ska stövlarna på..


09-08-17

upptaterin ifrån Linköping...
Vi har de så mysigt..
I lördags när vi kom ner var vi bara ute och gick i Linköping, tog nån öl på hotellet och bara myste av att vara tillsammans..
Glömde säga det, när vi checkade in på hotellrummet och kom upp på rummet och jag såg att de fanns badkar, så tror jag ddet tog mig ca 10 min från de att vi checkade in till jag låg i badet.. HAR LÄNGTAT SÅ EFTER ATT BADA!


Måste bara visa en bild från när vi stannade till i Norrköping påväg ner..
 Tok glá tjej!


Efter en natt med TYP ingen sömn alls..Måste vara tänder på gång hon är inte alld rolig på nätterna nu..!
Så på lördagen bar vi av till Berg för en tur på Göta kanal. Det var verkligen super mysigt och spännande o se hur de funkar, vilket jäkla jobb dom lagt ner på kanalen, det mest faschinerande är att dom grävt ur kanalen för hand.. Som johan sa att då ska man nog inte gnälla över att gräva för några plintar till altan.. =)
Sen var de coolt att åka i en akvedukt, alltså en kanal ovanför bilvägen, förstår ni vad jag menar?
På båten charmade Meya ALLA!! Tror hela PRO var med på båtturen och dom var nästan mera intresserade av Meya än själva kanalen, och då njöt Meya kan jag säga, hon la bara huvudet på sne och log.. (Trots att hon var så trött efter en istort sett sömn lös natt.)'
Här får ni se några bilder på vår härliga dag på Göta kanal 09-08-16
       
 Meya njöt av båtresan till stor del i vagnen..
Hade en heldag på båte igår, från 9-17 hel mysigt var det.. När vi kom tillbaka till hotellet var alla helt slut så tanken var att vi skulle äta på hotelletsrestaurant men olyckligt nog så hade dom stängt på söndagar, så det blev mc donalds!

Imorse när vi vaknade fick vi avnjuta ännu en god frukost.. så härligt att bo på hotell, bara kliva upp o gå o äta och bara smutsa ner OCH SLIPPA STÄDA efter sig!
efter frukosten begav vi oss till gamla Linköping för att gå på några museer men snopna som vi blev när vi kom dit var att de hadde stängt för säsongen igår :S
Fick bli en tur till Linköpings stora köpcenter istället.. Där inhandlade vi en bärstol..HÄR SKA PLOCKAS SVAMP!
 SUPER BRA!! och hon är jätte nöjd i den..

Nu nyss kom vi upp från hotellets restaurant eter att ha ätit en SUPER go scandic burgare...


09-08-15

Godmorgon..
Nu är allt färdigpackat..  =)  Jag ska åka iväg och jobba en stund med Morfar så hämtar dom upp mig i Rimbo runt 12 tiden så åker vi direkt därifrån...till Linköping!
Ska bli så underbart skönt att sova på hotell 3 nätter, man får en supergod frukost.. (Som vi längtat) man slipper bädda sängen mm.

Skriver mer ikväll när vi kommit fram!

Kram kram på er alla

09-08-13 MAMMA OCH JANNE HÄR KOMMER ETT INLÄGG EFTERSOM NI TJATAT =) =)


Oj förlåt.. Har haft bloggtorka, kan man skylla på det?
Nej men Meya har inte varit på topp =( Jätte kinkig på kvällen, sa ju att vi hade lugnet före stormen, och de kan man verkligen säga.. Har sldrig haft sånna här problem på kvällarna, de ända som funkat är att ligga med henne i vår säng och somna.. Då har de gått jätte bra, men jag har ju inte varit så rolig, Sagt godnatt vid 20 tiden till min underbara sambo.. =(
Men idag funkade det bättre igen, hoppas det vänder..
Kanske det är tänder som är pågång?!  Hörde att det är ärftligt de där med tänder och både jag och Johan fick tänder vid ca 6 månade.. Jag fick 5 tänder på mindre än en månad.. =)

Vad har hänt sen jag skrev sist tro..
I tisdags åkte vi till Herräng och bara myste, hade med oss Melon som vi åt vid havet, sen blev det en glass (oops) och sen kaffe hos min systerdotter Bea..Jätte mysigt var det.

Och igår åkte vi in och köpte en dvd box med saltkråkan.. hihi.. =) Vi är stora fan av Astrid Lindgren, köpte alla vi barn i bullerbyn för inte så länge sen.. Man ska växa upp med Astrid Lindgrens berättelser så det skla börjas i tid så hon känner igen sig på Astrid Lindgrens värld sen. hihi.. nej men så gårdagen låg vi bänkade i soffan alla tre och bara myste.. ♥

Idag skulle jag egentligen åkt på mamma träff i hallsta men eftersom vi ska iväg i helgen till Linköping så vill man försöka se någorlunda fin ut även om de är svårt nu =( Jag ville bli mörk i håret igen ( inte länge sen jag blonderade mig) så fick tid hos frissan idag och de är bara passa på så fort hon har tid och ork att träffa oss.. =) (Gamla grannen)
och när vi ändå var i Rimbo så kom kruksnubben (han som har utställning av krukor i sin lastbil) förbi. Beställt allt eller NÄSTAN allt till jul nu fattas lite korgar.. har inte fått orderbekräftelsen än.. hmm hoppas vi inte sätter Morfar Janne i bankrutt.. nej då får jagg fixa till det i sånna fall.. Men vi såg en klar ökning förra året på blommograms ordrar och de var vi inte alls förberedda på så det är kanske bättre att ta hem lite mer i år...
DET ÄR SÅ KUL.. Man längtar lite till Jul faktiskt! =)  och det är inte dså långt kvar! och eftersom de inte är långt till jul, då är de inte heller långt kvar till jag blir FASTER!!
Tillbaka till Julen igen Då får jag ordna till för Meya nere i källaren så mamma kan stå och göra lite julgrupper till jul... 
om inte pappa J kan vara hemma förstås. 

Nu ikväll håller vi på och tvättar och fixar.. Packa gör vi imorgon, Linköping here we coooooome!
vi skulle åkt båttur på Göta Kanal på måndagen egentligen men dom ringde igår och sa att det tyvärr blev flyttat till Söndag istället, Tack sa vi eftersom de ser ut att bli bättre väder då.

Imorgon är de föräldra-träff i Norrtälje med vår föräldragrupp som vi haft sen våra bebisar låg i våra magar.. MYYS! Hoppas några fler kommer imorgon för sist var vi bara 3 st. Tror vi skulle prata lite om mat imorgon.. Hoppas det iallafall!
Ska försöka byta ut ett helt mål för Meya nu men jag tycker de är svårt, man blir ju lite lat också, så lätt att bara ge bröstet.. men jag måste skärpa mig! Tycker de är så svårt att de henne vätska till maten eftersom hon inte tar flaska och då blir de att hon får bröstet efter hon ätit iallafall... hoppas någon har något  tips imorgon på hur dom kanske gör..  Anna på BVC sa att när Meya är 8 månader tycker dom att man ska bytt ut mins 1 mål om dagen! GO ON!

Nu ska jag ta och måla min tånaglar och vad säger man finger naglar. ROSA blir det! Lite inne i en rosa period kan man säga, undra om de är för att man har en 5 månaders tjej hemma! 

Hörs imorgon


psst Meya sover i sin säng nu =) =)


 

09-08-10

Godkväll..
vilka är ni som läser egentligen?Kan ni inte bara skriva en komentar med Ert namn, lite nyfiken =)


Imorse låg jag o Meya kvar i sängen länge, Sköönt!jag sov lite oroligt inatt, tänkte på kokosbolls snubben! så vi låg kvar och myste i sängen ett bra tag.Fick sen ett samtal från Jossan vid 10 tiden där hon undrade om jag orkade med en promenad.. Självklart! =) Bara så skönt..så vi klädde på oss och knatade ut..Gör jag gärna om =) Vi gick upp till Älmsta o tillbaka, inte illa.. en tvåtimmars prommis.. och hundarna fick springa lösa dom också. Efter promenaden fikade vi lite sen åkte Jossan hem och Jag och Meya la oss ute i hängmattan o slocknade direkt =)BÅDA TVÅ! Blev väckta när pappa j kom hem från jobbet vid 14 tiden. Nu har han äntligen semester! MYYS!
Meya älskar verkligen hängmattan, Hon blir så lugn så fort man lägger ner henne i den.. sen slocknar hon..♥ hon ser ut som en kassler dock när hon sovit för länge i den =) Sötnos!

Nu har vi precis kollat på  Bedtime stories med Adam Sandler den var jätte bra och till densvullade vi lite morot o gurka sticks med dipp till MUMS!OCH GLASS tyvärr=( Men det kan man få unna sig ibland =) får bara gå lite längre imorgon!

Funderar föresten på att försöka hitta en cykelstol till Meya så man kan börja cykla med henne då rör man på sig ännu mer och de skadar inte så att säga..

Nu ska jaag kolla Beck.. =)


Meya sover sen halv åtta.. Nu kan man säga att vi verkligen fått in rutiner.. Me like =) Hon är så snäll o duktigt vår lilla tjej =)
Folk säger att vi är bortskämda! ♥


09-08-09

Arrrg... Knackade nyss på en iditot som ville sälja cocosbollar, en kille i 30 års åldern.. Jag sa säkert nej minst 10 ggr men han gav sig inte. Han blev SKIT arg och började skrika och gapa åt oss att vi var ju så jävla snåla, han kunde ju till o me pruta, att de fanns sånna jävla typer och att vi inte fattade hur långt de var mellan husen o hur långt han åkt!I IDIOT!!
Sen SMÄLLER han igen dörren!( Vill påpeka att Meya sover) Blev galen! Rusade upp ur soffan ( Låg i den när han kom och tur var väl de så arg som han blev för att vi inte handlade) som sagt rusade
till köksfönstret och då pekar idioten finger desutom.. när han knatade härifrån Alltså vad är de för människa??! Vi gick ut på altanen och ser att han parkerat hos grannen neranför oss.. står kvar när han åker förbi, och han viftade o for i bilen... vi tog reg nr. men fan när man är så upprörd så glömmer man tror jag för hittar ingen me de reg nr. vi uppfattade... FAN!!
Man blir ju rädd, vad hade hänt om jag varit själv med Meya?? Vem fan vill sälja kokosbollar åt en skolklass mitt i sommaren?När alla har sommarlov???
SKUMT! Ellerhur?




Aja, idag har vi haft en unerbar dag tillsamman med mormor o morfar =)
Dom bjöd oss på resa till Saltkråkan (Norröra) åkte med ss blidösund ♥ Vi hade såå mysigt och det var så kul att se snickargården och båthusen å så, tyvärr var Melker med familj inte där.. =(

Lite bilder från vår underbara dag..

   det röda huset på bilden är Astrid Lindgrens sommar hus
 Myser på båten..

  

 snygg stil..

Hamnen där tjorven stod och hälsade i filmen =) SAMMA HAMN! Niiice =)

 <------ Snickargården på Saltkråkan

 Meya och Älskling

 Snickargården i bakrunden och båthusen =) Myys!

 påväg hem igen..  bita på flaskan går bra
Här är familjen


Vår dag var helt toppen!Tack snälla Mormor och Morfar =)


Ingen träff på regnr på bilen???SKUUMT!
ska gå ner till grannen nu o lyssna om han också fick besöka av honom..

GODNATT

09-08-08 Populärt datum....


...att gifta sig på sägs det!Hade inget bröllop inbokat idag ja.. Däremot hade nån j*vla idiot beställt 45 st Grand Prix rosor tills idag och dom kostar mellan 40- 50:- st varierar lite, men så KOMMER HAN INTE!! skulle hämta dom mellan 12-13 och jag hade öppet till 16 idag.. Det var ju RIMBODAGEN idag =) är så arg, KALLAS BEDRÄGERI!!
nu om folk beställer så mycke får dom betala handpennig innan så är de bara!! Ska fortsätta ringa honom, för han har inte mobilen på heller!!!!!!
Ja, jag har ju som sagt jobbat idag mellan 9.30 till 16.
Meya har myst med sin pappa HELA dan och de har gått hur bra som helst och pappa J är tok nöjd.. Dom tog en sväng till Täbycentrum och shoppade =)



Kolla in gladfisen i vagnen på Täby =)
 NÖJD... =)
   Åh mammas tjej, TOOOK SÖT!

Nu ligger Meya och sover, tar en powernap =) och pappa J försöker fixa bilen och jag sitter här..
Ska upp och handla matsäck för imorgon.. Saltkråkan here we come =)


Yiippieee!! Johan kom nyss in och sa att han fixat problemet på vår icke familjevänliga Ford Puman.. Nu slipper man få nackskador av att den hoppar fram när man åker i den =) Niiiiice! Äntligen!

Bye bye! ♥




Haha polisen kom ner till min mamma och Janne idag.. =) campinggästerna och dom på badplatsen blev tydligen "skrämda" hahaha.. Janne och Rikard höll på att spänga bort en sten för att kunna bygga trappan till altanen, de va inte direkt dynamit dom höll på med :) Polisen bad mamma o Janne om ursäkt för att dom stört dom.. SÄÅGER BARA J*A BADJÄVLAR

Klart slut för mig idag!

09-08-07

Idag har vi haft så trevligt och mysigt, suttit ute och pratat och lekt med våra barn.. =)  myys!

Bjöd över Fia och hennes Julia, Josefine och hennes lilla Charlie och Angelica och hennes Jonna på fika idag, så jag slapp vara själv =)
Vi hade de så trevligt, massa fika och massa prat...
  

Nu har vi precis ätit, blev torsk =( Var inte alls sugen på de, men de fanns i kylen + att datumet gick ut idag så de var bara till å äta den..

Imorgon ska jag jobba, det är nämligen Rimbodagen så då blir de att jobba LÅNGdag 9.30- 16 Så Johan och Meya får allt komma förbi en sväng så hon får mat =) Tror dom skulle ta en sväng till Täbycentrum, skulle kolla på shorts till pappa J. Sen i ÖVERMORGON äntligen är det båttur till saltkråkan som gäller, båten går vid 10 från Furusund sen åker man hem runt 15 tiden, så det blir en heldag =) myys!

Nu är det slut på veckan och det är dax för FREDAGSMYYYYYS!
chipsskålen står på bordet..


Meya somnade så sött ikväll igen, är det här lugnet före stormen tro??

09-08-06

Idag har jag varit och jobbat, men såklart blev kameran kvar hemma... Suck, vad gör den där.. =(
Gick bra å jobba idag iallafall, blev väl bara ca. 3 timmar men fick mycke gjort på dom timmarna.. =)
Meya fick åka med Morfar hem hon medans jag jobbade.. Myys! Tack snälla morfar.. ♥

Vet ni vad? JAG HAR BADAT IDAG, FÖRSTA DOPPET I HAVET =)
duktiga jag.. =) (klappar mig på axeln)
blev ett dopp när jag kom hem från jobbet.. =)  Vet inte hur många grader de kan ha varit men kändes rätt varmt faktiskt..
Meya ville INTE bada.. lite för kallt än för hennes smak..=)

Meya har blivit så duktig, går så enkelt å lägga henne nu på kvällarna inget grin alls som de kunde vara förut, utan hon jollrar en stund sen slocknar hon, och har nu även två nätter hoppat över natt målet.. niiice! ♥
Man känner sig så utvilad när man vaknar till på morgonen utav sig själv, (vet, jag är morgonpigg, ja vet,, vaknar vid kl. 7)
man blir samtidigt så glad också.. =) yees!
Lägger henne vid 20 tiden, har fått in bra rutiner på kvällen, första bad vid 18-19 tiden sen mysa med både pappa å mamma sen ammas hon tills hon inte vill ha mer då lägger jag henne i hennes rum och hon jollrar som sagt en stund, max tio minuter, (Sängmobilen spelar ca 10 min och hon slocknar ALLTID innan den slutar =) )
Förut var hon tvungen att ammas till sömns gick inte att lägga henne i sängen, men nu funkar de.. Är bara nöta och nöta, och man blir ju så glá den dan de funkar..

Måste också skriva att man kan nästan säga att vår stora tjej kan sitta själv nu, hon är jätte stadig och lutar hon sig lite så känner hon de nu på helt annat sätt, shit de går så fort.. =) Dom lär sig så fort, de händer något nytt för varje dag nu!Så duktiga dom små liven...
Men man vågar absolut inte lämna henne sittandes själv än, men snart så, när som helst =)

Godnatt


Kärleken till dig, Johan och till det finaste vi har är så stort!
Älskar Er över allt annat!  ♥
 

09-08-05

underbar dag.. =)

Imorse kom Pauline över med Jazzan, hon var barnvakt åt honom, vi var så duktiga och promenerade upp till Älmsta i värmen =)
Så skönt när man väl kom hem..  Sen myste vi ute i solen, Meya och Jazzan på liggunderlag på altanen
 
Spanar verkligen in varandra.. ♥
 så söta =)

Efter dom åkt så kom pappa J hem vi mumsade i oss god sallad.. =) sen tog vi en kvällspromenad till stranden.. Myyyys, skulle bada men ångrade mig i de sista.. =) Jag ska erkänna, jag har inte badat någe i år ÄN!!SKANDAL JU!
Meya fick doppa fötterna hon också men de var nog lite för kallt för hennes smak =)

Nu sitter vi å kollar på film på tv4+ romantisk komedi Me like


  

Bilder från kvällen på altanen =)
Glada tösen ♥

Imorgon blir det jobb igen.. =)

Nu väntar filmen =)

09-08-04

Pengar pengar VARFÖR ska man vara så beroende av pengar??
Usch den här månaden var inge kul, fick en veckas mindre betalt också för att Johan tog ut föräldra ledigt för en vecka i slutet av Juli och den får inte han utbetalt förenss nästa månad... Men det löser sig.. =)

Idag ska jag ut och gå med Pauline en sväng.. Hon har gått ner 10 kilo på 2 månader bara av att röra på sig och börja äta mindre portioner.. Så duktigt av henne!! HONA SKA VARA STOLT!

Meya sover nu och har väl sovit i ett par timmar så jag hoppas hon vaknar snart.. Mamma vill gosa ♥
Skriver sen om vår dag..

Kram

09-08-03

Ligger här i soffan, känner mig inte pigg alls, ont i huvudet, sur, allmänt irriterad, varför vet jag inte.. =(
Meya sover sen några timmar tillbaka så jag har hunnit baka dumlekakor och fixat i hennes album. Gud är så dålig jag är på att ta kort, måste bli bättring på det om de ska bli några album över huvudtaget, nu får kamran följa med mig var jag än går så kanske det blir lite kort.. =)

Bakade dumlekakor för Jag o Meya får främmande på Fredag så mysigt de ska bli.. Hoppas på fint väder så kanske man kan ta en sväng till stranden

Jag och Meya var ju in och handlade blommor i morse, morfar mötte upp oss där, och meya var så glá hela morgonen, bar runt på henne i bärselen så hon var toknöjd..

Idag har vi bara varit hemma annars plockat lite o njutit ute i solen!
Nu blir det en dusch och sen hoppa i säng.. dödstrött eftersom man var uppe så tidigt!

Kram och Godnatt

Fika, varför så gott??


Idag var vi och firade Morbror Georg som fyllde år.. Han fick en elcentral se hur glad han blev över det... =)

En bild på Zorro som blev lika glad som sin husse, men över kartongen som elcentralen låg i =) 




Vi fick jätte god tårta där, varför har fika bröd blivit så gott, allt som är sött är så gott.. Jag som aldrig varit särskilt förtjust i godis..


.  Meya fick också vara med å fika... 


Efter fikat blev vi bjudna på god pizza på Blåkrogen av Mamma och Janne Tack!  ♥

Haha måste se en bild på Meya från bilturen hem sen...
 
Kolla in tungan, hon tok snuttar på tungan jämt... Hon använder varken napp, tumme eller snutte.. Tungan duger.. Hon är för söt när hon sätter igång.. MAMMAS ÄLSKLING!


Nu sover Meya bus så gott.. ♥ Hon har blivit jätte mammig på kvällarna.. håller stenkoll på mig om inte jag håller i henne och följer mig med blicken vart jag än går..



Glömt säga det att vi fick reda på att verkstaden ska ge sig på att försöka laga bilen.. hade hoppats på att dom skulle byta in den..

 
Såhär såg bilen ut efter smällen..

Man blir lite orolig att dom kanske inte lagar ordentligt.. Dom sa från början att de säkert inte är någon idé att laga p.g.a bucklorna i taket.. Men man hoppas dom gör sitt jobb ordentligt!!

Hörs imorgon för nu ska jag sova.. Johan har kollat på Kenny starfighter  VÄRDELÖS tycker jag, därför ja bloggar, men nu är den slut så nu blir det sängen! Ska upp tidigt och åka o handla.. Hoppas jag lyckas ta mig hem imorgon så det inte blir som förra måndagen!! USCH!!

GODNATT ♥

09-08-02

Ta första bokstaven i ditt namn.

Du får inte använda samma svar två gånger, och inte använda samma ord som den som utmanade (om ni har samma bokstav) Du får heller inte hitta på egna ord.


Det är svårare än du tror :)


1. Vad heter du? Sandra
2. Ett ord på fyra bokstäver: Sand
3.Flicknamn: Sara

4. Pojknamn: Sandor

5. Yrke:  Sotare

6. Färg: Svart

7. Klädesplagg: Swetshirt hur de nu stavas.. =)

8. Mat: Stuvade makaroner

9. Sak i badrummet: Stearinljus

10. Plats/stad: Storuman
11. En orsak att vara sen: Snublade

12. Något man skriker: SLUUTA
13. Film: Sagan om ringen
14. Något man dricker: Soda

15. Band: Sven ingvars
16. Djur: Späckhuggare

17. Gatunamn: Sandviksvägen

18. Bil: saab
19. Sång: Sov du lilla vide ung

20. Aktivitet med mer än en deltagare i : Sex


Jag utmanar:


Josefin L



Ela



Lina


09-08-01

Har nyss sett filmen Mammut.. Så bra den var!!! Kom till och med massa tårar! Måste berätta att idag lyfte meya upp sig själv på armarna flera gånger då hon låg på mage på golvet utan filten såklart och utan byxor! Kommer nog inte ta så lång tid tills hon tar sig framåt :) hon har ju på bara ca 1 vecka blivit hur stadig som helst och kan sitta själv,men man måste fortfarande parera så man kan inte lämna henne själv än men det är sån skillnad! Hon var ju hos mormor på "sitting camp" när dom hade semester och jag jobbade! övade o övade i sängen :) Det gjorde susen :) Har jobbat idag också, gick jätte bra och idag var de så kul att komma till butiken. Det var rent och snyggt. Dom hade gjort massa färdiga buketter till försäljning mm Så kul!! nej nu ska vi gå och lägga oss! Meya sover redan.. Somnade intill mig i soffan runt 21 tiden (lite sent) men hon var väldigt mammig.. Men då fick vi mysa ordentligt! ;) godnatt

RSS 2.0