09-08-30

Shit vad jag är dålig på att uppdatera..Ska man sluta skriva tro?Det är ju så kul när man kommer in i det, får ta och skärpa mig..

Vad har hänt på en vecka?hmm Vi började på Babysång på familjecenter i Tisdags, jätte mysigt! Kul att se att barnen verkligen blir så lugna när man sjunger! Vi ska ses nu 8 tisdagar framöver, mysigt! Ska försöka få med mig Lina och hennes toksöta Milo också.. vi får se hur de går? =) Vi var ocj´h träffade Lina och Milo i torsdags, Lina bjöd på fika och så fick jag passa på att se deras hus, det var superfint! Älskar väggord, och hon hade jätte fina sånna. (det blir de här också framöver) Meya och Milo var jätte intresserade av varandra, men när Milo hade ngt jätte viktigt att säga så blev de lite för mycke för Meya.. men har försökt sagt till henne nu att Milo inte vill ngt illa =) =) Vi får se hur de går nästa gång.. Ska försöka ses igen på måndag om dom har tid..Så kul att umgås när man har barn i samma ålder, skiljer bara 2 veckor på dom =)

I Fredags fick vi äntligen hämta hem bilen igen, så skönt!Våran Saab!! Sjukt vad duktiga dom är på att laga till bilar alltså, man kan inte ana hur bilen såg ut innan och de känns inte heller, dom är sjukt duktiga =)

Igår var vi bara hemma, Johan pillade lite på huset och jag städade inne.. idag fär vi se vad det blir, kanske en tur ut i skogen iallafall, vill ju hitta några kantareller JU!!

Glömt skriva de här men Meya fick ju ett äppelträd av Morbror Geord och tant Gördis när hon döptes, och det var MASSA äpplen på den nu, så jag tänkte här om dagen att jag skulle ut o plocka dom.. Näör jag kommer ut är ALLA grenar borta, ALLA blad, ALLT!! JÄVLA RÅDJUR ELLER ÄLGAR!!! fast vi hade satt nät runt stammen.. nää då tog dom toppen istället!JÄVLA DJUR!!

Vi ser en tand på vår älskling påväg upp!! Eller Johan ser =)

Förlåt en en gång men nu ska jag skäärpa mig och skriva! Nu har vi det ju lugt på kvällarna och nätterna igen så...
vi tog in hennes spjälsäng till oss igen i tisdags och sen dess har det funkat felfritt igen, sover sen 20 tiden och vaknar en gång runt 04 tiden.. DET FUNKAR =) hon kanske inte var redo för eget rum än helt enkelt! Nu kör vi såhär!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0