09-08-24

Hinner inte blogga om dagarna ju...!

I söndags var vi bara tillsammans hela familjen och myste.. Promenerade lite, fikade hos mamma och Janne sen såg vi film! Australien JÄTTE BRA FILM.. kom lite tårar.. ♥

Meya sover inne hos oss i vår säng igen, ett riktigt bakslag kan man säga.. Vet inte vad det är?vår tjej som var så duktig..
Pratade med en tjej idag som har en bebis som är något yngre än Meya och hon sa PRECIS SAMMA sak.. Skönt att höra att de är fler som har de som vi, just nu =)


Idag började Johan jobba också... =( så jag och Meya visste inte riktigt vad vi skulle göra så vi åkte och hälsade på hennes morbror Georg =) Fikade och tog en promenad tillsammans och hämtade även upp hennes andra morbror Björnen =) Kul att umgås, syskonen! =) Syster fattades dock.. =( Inte ofta man ses sådär..

Sen när Johan kom hem så bestämde vi oss för att åka in till Jysk, såg ett hörnskrivbord, tokbilligt i annonsbladet som kom med posten idag.. Lämnade Meya hos hennes mormor och morfar och tog "Caddyn" in.. Tror ni dom hade de hemma när vi kom in.. inte! "Tyvärr har vi inte de hemma förens torsdag" varför? när man har de i annonsbladet som började gälla idag?? Arrrg!!

Men blev en tur till coop istället och inhandlade en massa till vår gullunge!! ♥ Hon fick även majskrokar som HON verkligen älskade =) Muuums!
Nu ligger hon äntligen och sover ( i vår säng ) hon är verkligen toksvår att få att sova nu + att hon är ju toooookmammig, vad gör man?? men man har väl bara sig själv att skylla, hoppas det blir bättre!

Dax att sova nu, ska upp någorlunda tididgt imorgon eftersom det är Babysång.. =) Jippie! Ska hämta upp Josefine och  Charlie innan också!

Godnatt på er alla!♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0