09-09-15

Idag har jag och Meya bara varit tillsammans och myysit!! Blev långa promenader, först upp till Älmsta och hem på morgonkvisten.. så fick hon sova middag ute =) Skönt när man är hemma och hon får göra det. Sen åt vi lunch, busade lite
Bild från idag =)


 inga leksaker duger så bra dom kastrull med lock och sen norrtäljetidningen..

Efter middagsluren så gick vi in till älmsta IGEN.. Hurtigt va? men vi åkte med Meyas mormor hem, eftersom vi hade handlat. Alltså gick vi sammanlagt 15 km idag.. niice!

Hem och gjorde mat, Badade Meya bus som var JÄTTE trött (hon var vaken i vagnen och sjöng hela vägen till Älmsta) Nu sover hon sedan en timme tillbaka. Så vi har hunnit dammsuga och torkat alla golv i hela huset.. Vi flyger ju upp till Meyas farmor och farfar på fredag så de är skönt att det är städat och fräsch både då man åker och när man kommer tillbaka hem..

Kommer en look a like bild =)

 

Lite lika va?
hahaha..

Nu börjar idol!

just ja, Meya somna vid 20 tiden igår ju, utan ett knyst, sen sov hon HELA natten utan natt mat och utan att ens göra ett knyst ifrån sig.. när Johans klocka ringde kände jag mig tok utvilad..

Sen när hon skulle sova efter lunch la jag bara ner henne i sängen, igen då inga protester.. samma visa nu ikväll, verkar som hon har gillat läget, att de är dax att sova! Hon är HEEELT otroooolig!

Godnatt!


Kommentarer
Postat av: Emma N

Åhhh så söt man kan va ! De e faktiskt guld värt att få sova hela nätterna. Fina bilder på erat hus med, kul att få forma det precis så som ni vill ha de ! Hoppas ni mår bra? Puss

2009-09-16 @ 14:13:34
URL: http://[email protected]
Postat av: Anna

hon e ju så himla söt! =) riktig mysbrud hehe.. Oj får ni ha städat så länge? Själv städar man å de får va fint i ungefär 5 minuter. Fantastiskt va vissa har de bra! hehehehehe kram på dä!

2009-09-16 @ 15:07:05
URL: http://annatornhult.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0